מארז מעוצב עם מסר של המילה אושר, הכתובה במבחר שפות שונות כולל שפת סימנים וכתב ברייל במילוי מתוק לראש השנה.
מידות המארז 8.5*6*12 ס"מ הדבש בכשרות בד"צ הסוכריות פרווה, כשר באישור רבנות ישראל, טעם הסוכריות בהתאם למלאי הקיים גרפיקת המארז הינה בהתאם למלאי הקיים, במידת הצורך יוחלף המארז למארז מאותה הסדרה.
סדרת "כולנו רוצים את אותו הדבר" מביעה את הרצון והכמיהה לאחדות, שעל אף העובדה שכל אחד מאתנו הוא ייחודי, מאמין בדברים שונים ואף מדבר בשפה אחרת, הרי בבסיס של כולנו, בני האדם, שואפים לאותם דברים.
כולנו רוצים אושר, בריאות ואהבה. כולנו דוגלים בשלום ומאחלים לעצמינו ולסובבים אותנו הצלחה. אנו מודים בכל יום על דברים קטנים כגדולים, על מה שניתן לנו, ולאנשים שנקרים בדרכינו. יש הרבה דרכים ושפות לומר את אותם הדברים. אפשר במילים, אפשר בהבעות. אפשר ברגש ואפשר בשפת הסימנים. אבל מעל לכל, כולנו אומרים, חושבים ורוצים את אותם הדברים.